Investeerders

Om onze groei te ondersteunen, zijn wij altijd geïnteresseerd in contact te komen met investeerders die dezelfde interesses met de 360 ​​Product Viewer oplossing platform verder te ontwikkelen.

Het platform heeft een behoorlijk bereik, gezien vanaf de vragen die we krijgen van over de hele wereld. En klanten hebben wij uit Azië, naar Europa, naar de Amerika’s.

En we bouwen aan het platform toegankelijk voor onze klanten om verder te integreren op productinformatie, het delen van gegevens en data-analyse te krijgen.

Wij doen R&D

In de afgelopen jaren hebben we veel vaste producten en oplossingen ontwikkeld. Maar we hebben nog veel meer ideeën om de digitale en virtuele product aan alle hoeken van het internet te brengen. Vervolgens is de Virtual Reality Viewer. En daarna de Mixed Reality HoloLens. En samen met onze ontwerptool zullen we in staat zijn om een ​​of meerdere 3D-voorwerpen in een ruimte of omgeving.

Maar ook de producten die wij hebben nu kan worden uitgebreid tot meer functies om de gebruikerservaring te producten helpen als nooit tevoren. Er is nog veel voor ons om te verkennen!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

Pin It on Pinterest

Share This