CPQ en 3D Configurator met Magento

Magento is het grootste e-commerce platform ter wereld. De 360 ​​Product Viewer CPQ oplossing bestaat uit 5 modules die integreren met Magento. Hiermee heeft u het beste van beide werelden! Wij koppelen de 3D-modellen opties en texturen met uw producten, productopties en kleuren en texturen in de webshop. Dit betekent dat u hiermee de controle heeft! Verander producten, productopties, kleuren, specificaties, prijzen. Kortom alles, hoe u het wilt en wanneer u het wilt.

Verbind Magento met uw ERP, CRM of andere software. De software die u al voor uw producten, inventaris, prijzen of wat dan ook gebruikt. Magento is zo flexibel, het integreert deze informatie en updates automatisch. Bestellingen, aanbiedingen of andere offerte aanvragen kunnen worden geïntegreerd in uw software systemen.

Configure Products in 3D

Try it now

5 Modules

d

Product Optie Module

Met deze module kunt u uw eigen producten, productopties en de relaties tussen hen configureren. De prijsstructuur wordt ook in deze module behandeld en toont de opties aan de voorzijde van de Magento-site. U heeft totale controle over uw producten, prijzen en gegevens, altijd en overal.

1

3D visualisatie Module

Deze module is de viewer waarmee het 3D-model in de geselecteerde configuratie wordt weer gegeven. In de backend verbindt deze module uw site met onze server en verbindt met het juiste 3D-model, kleur of textuur en visuele opties met uw product, optie en configuratie die u in de Product optie Module hebt ingesteld.

Kleuren en Texturen Module

Deze module is er om de juiste kleuren en de juiste texturen aan te sluiten op de producten en opties. Deze module maakt de keuzes visueel. De kleuren en texturen worden weergegeven in de voorkant van de winkel, zodat de gebruiker ze gemakkelijker kan selecteren.

h

PDF Generator Module

Met deze module is het mogelijk een PDF te maken van de opties en configuraties die de gebruiker op de website heeft geselecteerd. Het bevat ook het juiste beeld van deze keuzes. Op deze manier hebben gebruikers een offline document dat voor verdere selectie en bespreking gebruikt kan worden.

API Data uitwisselings Module

Om uw gegevens te delen met andere gebruikers in de supply chain is er de Data uitwisselings Module. Deze gegevensuitwisseling omvat de opties en andere variabelen die verbonden zijn met uw producten. Het is ook geschikt orderinformatie van deze gebruikers in deze module te ontvangen en hiermee fouten te verminderen.

Gratis te gebruiken

Open Source met eindeloze opties

Magento is open source software. Dit betekent dat het vrij is om te gebruiken. Geen dure aan te schaffen software dus. En daarmee ook geen licentievergoedingen. Er zijn geen licenties voor gebruikerslijsten, geen kosten voor het delen van gegevens. U bent vrij uw eigen Magento-winkels, data en 3D-inhoud te gebruiken zoals u dat wilt! Wij bouwen uw Magento-winkel(s) en installeren uw 360 Product Viewer Modules.

Omdat de 360 ​​Product Viewer CPQ-modules op Magento zijn gebouwd, wordt het automatisch uw e-Catalogus website of zelfs uw e-Commerce webwinkel. Maar natuurlijk kunt u het ook gebruiken als intern informatiesysteem. Alle opties zijn open en daarmee vele malen beter in vergelijking met de meeste andere CPQ software oplossingen.

Geen gebruikers Licenties

Geen verborgen kosten

Wilt u hier meer van weten?

illy webshop in Magento

Nog meer mogelijkheden met Magento Marketplace

Magento is continu in verandering. Zelfs als de gedachte is dat Magento geen oplossing kan bieden voor uw wensen en behoeften. Zoek dan op de Magento Marketplace en vind hier tienduizenden extensies en modules die gratis of voor een klein bedrag in uw Magento Store kunnen worden opgenomen. Elk probleem dat u heeft, is al opgelost door iemand anders in de wereld. Profiteer dus van deze community met echte Open Source software.

Modules en Uitbreidingen gebouwd naar uw specificaties

Indien gewenst bouwen wij ook extensies en modules voor u. Voor uw organisatie en hoe u wilt werken, kunnen wij op het Magento platform ook maatwerkoplossingen leveren. Denk hierbij aan dashboards die informatie van werkstromen en andere bedrijfsinformatie weergeven zodat uw organisatie beter, sneller en concurrerend kan werken. Dit zijn vaak kleine veranderingen die ongelooflijke resultaten hebben!

Meerdere websites,  talen en valuta

Meer dan één winkel opzetten voor afzonderlijke marktsegmenten, producten, regio’s of klantengroepen? Alles is mogelijk in één en dezelfde Magento-installatie.

Magento komt standaard in alle mogelijke talen. Zo kunt u werken in uw favoriete taal!

Magento ondersteunt meerdere valuta’s. Met realtime wisselkoersen of één die u kunt instellen wanneer u dat wilt.

Magento als eenvoudige e-catalogus of volledige e-commerce oplossing

Magento is het meest veelzijdige e-Commerce platform. En we kunnen Magento precies configureren zoals u dat nodig heeft voor uw bedrijf. Gebruik het als een intern prijs- of offertesysteem. Maak het uw e-catalogus of uw volledige e-commerce oplossing. Of zelfs een complete Point-of-Sale oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Elk apparaat, van desktop tot mobiel

Magento en de 360 ​​Product Viewer CPQ Modules zijn op internet gebaseerd. Zo werkt het in elke browser, software en op elk apparaat. Windows, Apple, iOS of Android. Als het apparaat een internetverbinding heeft, zal het Magento en de 360 ​​Product Viewer tonen.

Uw desktop computer is het meest voor de hand liggend. Maar tegenwoordig is ondersteuning nodig voor tablets en mobiele telefoons. Magento en de 360 ​​Product Viewer modules zijn gebouwd om te werken op al deze apparaten.

Cloud Based en Web Based, zo werkt het overal!

Web-based betekent op de cloud gebaseerd in ons geval. Uw Magento webwinkel (en) wordt gehost in de cloud. Dus als u toegang hebt tot internet, kunt u werken met Magento en de 360 ​​Product Viewer.

Wat als uw klant niet altijd online is? We maken dan gewoon een stand-alone versie of we maken een App! Omdat de basis internet is, is het gemakkelijk om een ​​stand-alone versie te genereren of een App ervan te bouwen. Deze optie heeft u niet met reguliere software. Dan wordt het een zeer kostbare affaire!

WYSIWYG

Er zijn veel factoren die de aankoopbeslissing van uw klanten beïnvloeden. Het vermogen om te zien wat je gaat krijgen is wel het belangrijkste in deze beslissing. En dat is wat de 360 ​​Product Viewer levert. WYSIWYG (Wat je ziet is wat je krijgt) is een oud principe dat betrekking heeft op het vermogen om op het scherm te zien, precies datgene dat door de printer wordt afgedrukt. Zo krijgt het een nieuwe betekenis en extra dimensie.

De 360 ​​Product Viewer is echt een ‘Wat je ziet is wat je krijgt’ oplossing! Als een afbeelding iets in duizend woorden kan zeggen, dan vertelt de 360 ​​productviewer het hele verhaal!

Toegangsbeperkingen voor markten, klanten, enz.

Verschillende inhoud voor verschillende klanten, markten of regio’s. Zodra de klant zich op Magento aanmeldt, kunt u aangeven welke inhoud u wilt toewijzen. U kunt Magento instellen om toegang te geven tot de inhoud die u wilt verstrekken. Een echt krachtige functie om te beheren voor uw bedrijfsgroei.

Waarom Magento?

Meerdere sites op één enkel platform

Meerdere talen

Meerdere valuta

Responsief op alle apparaten

~

U bepaalt de toegang

P

Duizenden extensies en modules beschikbaar

Kortingen en coupons mogelijk

Visualiseren

Onze 360 ​​Product Viewer oplossing is voortdurend in ontwikkeling.

Het realisme van de 3D-modellen is erg belangrijk voor ons. We blijven ontwikkelen om optimaal gebruik te maken van de nieuwste hardware- en softwaretechnologie.

In onze volgende release van de visualisatie module hebben we een Virtual Reality-optie geïntegreerd. Dus als u of uw klanten een VR-bril heeft of simpelweg hun smartphone gebruiken met een VR Cardbox-viewer, kunt u alle producten ook zien in de VR-modus!

holo lens

En daarnaast is de volgende innovatie om de viewer ook in augmented reality in te stellen. Vooral op een tablet, maar ook op een smartphone. 3D-producten kunt u hiermee zelf bij u thuis samenstellen. Een geweldige optie om toe te voegen aan het beslissingsproces van uw klanten.

De VR- en AR-weergaveopties worden gecombineerd in iets dat nu Mixed Reality (MR) genoemd wordt. Denk aan de HoloLens van Microsoft, of een VR-viewer met een camera aan de voorkant om het virtuele digitale product te tonen in de realiteit die u voor u ziet. Alsof het product bij u in de kamer staat. Pak het product ‘virtueel’ gewoon op en plaats het waar dan ook in uw eigen ruimte. Het is al beschikbaar in ons R & D lab en wordt dit later dit jaar verkrijgbaar.

Designtool: Ontwerp uw Kantoor

Start de ontwerptool en beginnen met het ontwerpen van uw kantoor door het plaatsen van meerdere 3D-modellen. Of bekijk de video en zie hoe het werkt. De afbeelding hieronder is de afbeelding gemaakt in de demo video. Maar je kunt je eigen te maken, natuurlijk!

Wilt u zelf uit te proberen?

Verbind uw Bedrijf met de Wereld

In uw organisatie zijn veel data aanwezig. Het zijn deze gegevens die u graag wilt gebruiken en nodig hebt. Dit is één van de geweldige eigenschappen ín de 360 ​​Product Viewer modules. De modules zijn geïntegreerd in Magento. Magento software voor webshops is de afgelopen jaren ontwikkeld om verbinding te maken met duizenden ERP-, CRM-oplossingen. En kan ook worden aangesloten op andere software die uw bedrijf gebruikt. Zelfs als u een exotisch lokaal softwaresysteem hebt. Zolang we toegang hebben tot de gegevens, kunnen we de gegevens verbinden!

Elke verkoopofferte of online bestelling kan worden aangesloten op uw CRM- of ERP-software. Daarmee wordt tijd en geld bespaard. En denkt u eens in hoe foutloos de inhoud van de data zullen worden. Dit kan uw bedrijfsmarges flink verbeteren!

Alleen al door de foutenvermindering in bestelprocessen. Veel van onze 360 ​​Product Viewer implementaties hebben binnen één jaar al break-even bereikt!

 

Sluit uw klanten aan

Waarom deze CPQ software oplossing? Omdat u niet de enige bent die deze problemen heeft. Uw eigen verkoop heeft problemen om alle opties, prijzen en mogelijkheden bij te houden. En daarmee ook uw wederverkopers.

Daarom hebben we een Reseller Programma opgezet zodat de voordelen van uw CPQ-oplossing beschikbaar komen voor al uw partners. Ze kunnen lichte, middelgrote of volledige versies van uw systeem krijgen. Al naar gelang de grootte van hun bedrijf, zodat ze ook de voordelen hebben van betere marges en betere verkoopinstrumenten om hun bedrijf te laten groeien.

Uw hele bedrijfskolom wordt hiermee ondersteund, van fabrikant tot groothandel tot de dealerschappen. En omdat het op internet is gebaseerd, is het altijd klaar voor de eindverbruikers en consumenten.

Sluit uw Verkoop aan

Uw gegevens, uw producten, uw productopties, uw prijzen, ze worden overal in uw bedrijfsnetwerk gedeeld. En omdat het altijd uw gegevens zijn, zijn de bestellingen die worden geplaatst, waar ook in uw bedrijfsnetwerk altijd correct en foutenvrij. Bestellingen vloeien terug door dezelfde dataverbindingen en direct naar uw interne administratie en organisatie processen. Zo zou het bedrijf van de 21e eeuw moeten zijn. Nou, onze oplossing is dit!!

Sluit uw leveranciers aan

Aangezien we vooruit kunnen koppelen, kunnen we ook terugkoppelen in de waardeketen. Als uw leveranciers ook willen aansluiten op het 360 Product Viewer platform dan stromen hun gegevens ook gewoon naar uw systemen. Het geeft de gegevens voor uw administratie, uw productinformatie. Dat bespaart tijd en geld.

Uw leveranciers zijn de mensen die alle productgegevens, specificaties, configuraties en prijsgegevens hebben. Het is dus logisch dat ze u deze juiste gegevens willen verstrekken. Ze hebben deze CPQ software oplossing dus ook nodig, Wellicht nog wel meer dan u denkt dat u het nodig hebt!

Verbind met de Wereld

Er zijn vele manieren om uw gegevens te delen of om de gegevens te koppelen en te ontvangen die uw bedrijf nodig heeft om uw concurrentievoordeel te behalen en te behouden. Het team achter de 360 ​​Product Viewer heeft alle ervaring die uw bedrijf nodig heeft om deze mogelijkheden te ontdekken en verder met u te ontwikkelen.

Designtool: Ontwerp your Sofa

Start de ontwerptool en beginnen met het ontwerpen van uw bank door het plaatsen van meerdere 3D-modellen. De 3D-modellen weten waar ze moeten gaan, en welke combinaties mogelijk zijn. Of bekijk de video en zie hoe het werkt. De afbeelding hieronder is de afbeelding gemaakt in de demo video. Maar je kunt je eigen te maken, natuurlijk!

Wilt u zelf uit te proberen?

Zet uw gegevens om in informatie

 

Alle gegevens die door uw organisatie en zelfs uw hele bedrijfsnetwerk heen en weer stromen, zijn zeer waardevol. Omdat het virtueel is, is het digitaal en dus kunnen we alles meten wat u maar zou willen weten. We maken hierbij optimaal gebruik van data-analyse.

Welke producten, welke opties worden het meest bekeken of geklikt? En misschien interessanter, het minste! En wat we kunnen meten kunnen we analyseren. Business analytics is de snelste en meest belovende ontwikkeling in het bedrijfsleven en economie van het afgelopen decennium. En we bekijken alleen nog maar het oppervlak ervan.

Het CPQ-platform van 360 Product Viewer genereert en verzamelt alle gegevens voor u. Maar we kunnen u ook een extra data laag aanbrengen, om hiermee gegevens van andere bronnen, intern en extern toe te voegen. Voeg andere gegevensbronnen toe om een ​​nog beter beeld van uw bedrijfsproces te krijgen. Om beslissingen te verbeteren en de markten waarin u werkt beter te begrijpen. Dan kunt u de data analyse naar een hoger niveau brengen en het verdelen over de verschillende bedrijfsonderdelen. Marketing, Financieel, Productiviteit en de Mensen. In al deze delen van uw organisatie zijn de gegevens die u helpen oriënteren, besluiten en handelen.

Het team achter de 360 ​​Product Viewer heeft alle ervaring die uw bedrijf nodig heeft om deze mogelijkheden te identificeren en te ontwikkelen. Wij bieden de tools om solide datagedreven bedrijfsbeslissingen te maken. Om de bedrijfsinformatie te genereren om Observe-Orientate-Decide-Act cirkels te maken. En we helpen aan de bouw van uw flexibele, procesgedreven organisatie die snel en beslissend kan reageren op het steeds veranderende bedrijfslandschap.

De 360 Product Viewer-oplossingen, -opties en -functies

Selecteer de module die bij u past. Of laat ons de volledige oplossing bouwen en de volledige versie krijgen.

360 Viewer Module AR Viewer Module VR Viewer Module Volledige versie
3D visualisatie Module
Toont producten in 3D
3D Configuratie
Kleuren wijzigen
Stoffen wijzigen
3D modellen wijzigen
HTML support
CPQ Product Opties Module
Kleuren en stoffen Module
PDF Generator Module
API Data Exchange Module
Data analyse
Wederverkopers Programma
Design Tool Stand Alone Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Design Tool Cart Connected Optioneel
Offerte Module Optioneel
MR HoloLens Module Optioneel
Eigen Design
Eigen implementatie
Volledige Magento Webwinkel
3D-model integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model
Opties Integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model

Wilt u een offerte berekenen?

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

Pin It on Pinterest

Share This