360 Viewer Module

Uw 3D product configurator voor uw webshop of website

De 360 Viewer is een aparte plugin voor u te integreren in uw e-commerce platform van het zelfs gebruiken in gewone HTML. Zo kunt u een 3D-configurator op uw webshop of website.
U hebt volledige controle over de look en feel.
Maakt gebruik van de producten en kenmerken die u al in uw webshop.
En het zal de geconfigureerde 3D-modellen weer te geven in de 360 Viewer, waar u het wilt.

Voor uw webshop

Veel van onze klanten hebben al een groot webshop en wil gewoon de 3D-configurator aan toe te voegen. Dat is nu mogelijk met de 360 Viewer. Neem onze JavaScript applet en te integreren in uw webshop.

We lezen het product en de opties, en het juiste 3D-model in de kijker weer te geven. Je hebt volledige controle over de producten en de opties, terwijl we ervoor zorgen dat de 3D-model correct is gekoppeld aan uw producten en hun opties.

Voor fotorealistische 3D-modellen moeten we een groot aantal parameters in te stellen. Deze nemen veel knowhow en expertise. Dat is de reden waarom we dit voor u zal doen.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Voor uw website

En wat als je een website hebt, bouwen op WordPress, Drupal, Joomla, TYPO3 of een andere CMS-platform. Geen probleem, dan kunt u ook gebruik maken van onze 360 Viewer Module. Gebruik de JavaScript-versie, maar je zou waarschijnlijk onze HTML-versie beter willen.
Dit betekent ook dat als je een simpele HTML website, onze HTML-versie van de 360 Viewer Module zal zo goed werken.

Dit betekent ook dat we de 3D-model en de opties voor u zal omzetten. En deze zal beschikbaar zijn voor u om stijl precies zoals u wilt op de front-end van uw website.

Onderstaande Golf Putter is een voorbeeld om te zien hoe gemakkelijk het is om de HTML-versie te integreren.
Natuurlijk zonder CSS styling zoals je kunt zien.

360ProductViewer - Native Viewer

Voor uw klanten

Een ander deel van onze klanten de solution providers. Bedrijven die webshops te bouwen voor hun klanten. Wij zullen u setup helpen de producten en opties, voor de uitvoering van de 360 ​​Viewer en API om naadloos te integreren in uw website of webwinkel u wilt bouwen voor uw klanten.

En we zullen de 3D-modellen te integreren voor u, dus je hebt een gegarandeerd fotorealistische eindresultaat. Onze uitgebreide kennis van 3D-modellering en know-how van materialen, reflexiviteit, kleurinstellingen en verlichting zorgt ervoor dat u altijd de best mogelijke resultaat te krijgen.

Op alle platformen, WooCommerce, Magento en alle anderen

De 360 Viewer-module ondersteunt alle CMS website en webshop platforms. Ter indicatie, de top 15 van de 1.000.000 meest populaire e-commerce websites door het platform zoals samengesteld door Alexa.com.

Top 15

Rank
1
Platform WooCommerce
Platform 16.205
Domains 19%
2
Platform Magento
Platform 15.923
Domains 19%
3
Platform Shopify
Platform 9.150
Domains 11%
4
Platform Prestashop
Platform 5.826
Domains 7%
5
Platform OpenCart
Platform 3.023
Domains 4%
6
Platform IBM Websphere Commerce
Platform 2.425
Domains 3%
7
Platform Virtuemart
Platform 1.941
Domains 2%
8
Platform BigCommerce
Platform 1.510
Domains 2%
9
Platform SAP Hybris
Platform 1.415
Domains 2%
10
Platform osCommerce
Platform 1.249
Domains 1%
11
Platform Squarespace Online Stores
Platform 1.244
Domains 1%
12
Platform Salesforce Commerce Cloud
Platform 107
Domains 1%
13
Platform IBM Websphere
Platform 827
Domains 1%
14
Platform Shopware
Platform 807
Domains 1%
15
Platform Avangate
Platform 669
Domains 1%
Rank Platform Platform Domains
1 WooCommerce 16.205 19%
2 Magento 15.923 19%
3 Shopify 9.150 11%
4 Prestashop 5.826 7%
5 OpenCart 3.023 4%
6 IBM Websphere Commerce 2.425 3%
7 Virtuemart 1.941 2%
8 BigCommerce 1.510 2%
9 SAP Hybris 1.415 2%
10 osCommerce 1.249 1%
11 Squarespace Online Stores 1.244 1%
12 Salesforce Commerce Cloud 107 1%
13 IBM Websphere 827 1%
14 Shopware 807 1%
15 Avangate 669 1%

Deze lijst rankings variëren door de tijd. Gegevens van januari 2018. Voor de meest recente aanbiedingen en andere segmentaties per land te zien Datanyze.com.

Full Service

Wij zorgen voor uw 3D. Onze 360 ​​Viewer Modules bellen met onze servers om alle gegevens die nodig zijn om een ​​fotorealistische 3D-model weer te geven met alle opties, kleuren, materialen en structuren te creëren. U hoeft dus niet al deze kennis van het maken van 3D-modellen, het maken van deze 3D-modellen realistisch nodig. Instellen van verlichting, milieu, schaduwen en nog veel meer. Waardoor reflecterende oppervlakken en het instellen van het reflectievermogen. Het maken van materialen en texturen juiste maat, voelt realistisch bij uitzoomen of eigenlijk nauw ingezoomd.

Onze kennis van 3D is enorm en uitgebreid, die u kunt gebruiken en zorg ervoor dat u altijd het beste resultaat.

3D-model creëren

Als u of uw klant nog niet over 3D-modellen van de producten, kunnen wij u helpen. Met eenvoudige foto’s van het product kunnen we de 3D-modellen te maken van de grond af. Net als beeldhouwers onze 3D-model specialisten maken de producten in 3D-software. En het is eigenlijk een kunst om een ​​3D-model echt voelen. Het heeft minder perfect, vreemd genoeg te zijn. Randen moeten niet recht zijn, worden ze altijd iets afgerond. En zij voerden de gebieden die kunnen veranderen afhankelijk van het product opties, kleuren en andere attributen zullen zijn.

3D-model integratie

Zelfs als u of uw klant heeft de 3D-modellen van de producten, moeten we nog steeds om hen te herwerken in staat zijn om ze uit te voeren in onze oplossing. We stellen de gebieden met hun opties. We maken ze realistisch en minimaliseren ze voor snellere laadtijden. En we de verlichting, schaduwen. Stel reflectie van het oppervlak. Elk reflecteert altijd licht. Op dezelfde manier dat we de kleurbalans. Omdat er in een mum van zuiver wit of zuiver zwart in de werkelijkheid. Zoals je kunt zien zijn er veel factoren rekening te houden, om een ​​goede, fotorealistische eindresultaat.

Materialen, kleuren en stoffen

Het 3D-model is ook sterk afhankelijk van de kleuren, materialen en de texturen die op het 3D-model. Deze zijn ook te maken en installatie door ons. Materialen en texturen kan nodig naadloos worden gemaakt, moeten ze een mapping naar rechts weergegeven op het 3D-model. En ze kunnen een hobbelige of grof gevoel en oppervlak hebben. Al deze kenmerken moeten worden toegepast op deze materialen en texturen. Slechts een keer en zal ze altijd correct te laden. Maar het is een zeer nauwkeurige baan die moet goed worden gedaan.

Call the API

De 360 ​​Viewer-module is aangesloten op onze servers via de API. Op onze servers houden we al uw producten, na 3D-modellen, materialen, kleuren en texturen. Op deze manier kunnen de 360 ​​Viewer Module het juiste product te bellen om te laten zien in de kijker.

En we hebben ook andere oplossingen die dezelfde API en dezelfde producten, 3D-modellen, materialen, kleuren en texturen gebruiken. Wij hebben de Augmented Reality Viewer als een uitbreiding op de 360 ​​Viewer Module. Maar ook kan de 360 ​​ontwerptool de API gebruiken om te beginnen met het tekenen met de 3D-modellen en plaats van meerdere 3D-modellen in een eindeloze ruimte.

De 360 Product Viewer-oplossingen, -opties en -functies

Selecteer de module die bij u past. Of laat ons de volledige oplossing bouwen en de volledige versie krijgen.

360 Viewer Module AR Viewer Module VR Viewer Module Volledige versie
3D visualisatie Module
Toont producten in 3D
3D Configuratie
Kleuren wijzigen
Stoffen wijzigen
3D modellen wijzigen
HTML support
CPQ Product Opties Module
Kleuren en stoffen Module
PDF Generator Module
API Data Exchange Module
Data analyse
Wederverkopers Programma
Design Tool Stand Alone Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Design Tool Cart Connected Optioneel
Offerte Module Optioneel
MR HoloLens Module Optioneel
Eigen Design
Eigen implementatie
Volledige Magento Webwinkel
3D-model integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model
Opties Integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model

Wilt u een offerte berekenen?

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

Pin It on Pinterest

Share This