3D visuele productconfigurator Magento plugin

Dé invoegtoepassing voor de 3D-modelconfigurator voor uw webshop of website.

De 360 Viewer is een aparte invoegtoepassing die u kunt integreren in uw Magento e-Commerce-platform. 

Je hebt volledige controle over het uiterlijk en het gevoel.

De plugin gebruikt de producten en attributen die je al hebt in je webshop.

Het toont de geconfigureerde 3D-modellen in de 360 Viewer waar u het wilt.

Voor uw Magento webshop

Veel van onze klanten hebben al een geweldige webshop en willen er de 3D-configurator aan toevoegen. Welnu, dat kan nu met de 360 Viewer. Neem gewoon onze 360 Viewer plug-in en integreer het in uw webshop.

We lezen het product en de opties en tonen het juiste 3D-model in de viewer. U hebt de volledige controle over de producten en de opties, terwijl wij ervoor zorgen dat het 3D-model correct is afgestemd op uw producten en hun opties.

Voor fotorealistische 3D-modellen moeten we veel parameters instellen. Dit vergt veel knowhow en expertise. Dat is waarom we dit voor u zullen doen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Voor uw klanten

Wilt u deze oplossing aanbieden aan uw eigen klanten? Wij zullen u helpen met het instellen van de producten en opties, om de 360 Viewer en API te implementeren om naadloos te integreren in de Magento webwinkel die u voor uw klanten heeft gemaakt of wil gaan opzetten.

Om fotorealistische eindresultaten te garanderen, zullen we de 3D-modellen voor u integreren. Onze uitgebreide kennis van 3D-modellering en knowhow van materialen, reflectiviteit, kleurinstellingen en verlichting zorgen ervoor dat u altijd het best mogelijke resultaat krijgt.

Op alle platforms, WooCommerce, Magento en alle anderen

De 360 Viewer Module ondersteunt alle CMS-website en webshop-platforms. Ter indicatie: de top 15 van de 1 miljoen populairste e-commerce websites per platform zoals samengesteld door Alexa.com.

Top 15

Rank Platform Platform Domains
1 WooCommerce 16.205 19%
2 Magento 15.923 19%
3 Shopify 9.150 11%
4 Prestashop 5.826 7%
5 OpenCart 3.023 4%
6 IBM Websphere Commerce 2.425 3%
7 Virtuemart 1.941 2%
8 BigCommerce 1.510 2%
9 SAP Hybris 1.415 2%
10 osCommerce 1.249 1%
11 Squarespace Online Stores 1.244 1%
12 Salesforce Commerce Cloud 107 1%
13 IBM Websphere 827 1%
14 Shopware 807 1%
15 Avangate 669 1%

Deze lijstrangschikking varieert in de tijd. Gegevens zijn vanaf januari 2018. Voor de meest recente vermeldingen en andere segmentaties per land, zie Datanyze.com.

Full Service

Wij zorgen voor uw 3D. Onze 360 ​​Viewer Modules bellen met onze servers om alle gegevens die nodig zijn om een ​​fotorealistische 3D-model weer te geven met alle opties, kleuren, materialen en structuren te creëren. U hoeft dus niet al deze kennis van het maken van 3D-modellen, het maken van deze 3D-modellen realistisch nodig. Instellen van verlichting, milieu, schaduwen en nog veel meer. Waardoor reflecterende oppervlakken en het instellen van het reflectievermogen. Het maken van materialen en texturen juiste maat, voelt realistisch bij uitzoomen of eigenlijk nauw ingezoomd.

Onze kennis van 3D is enorm en uitgebreid, die u kunt gebruiken en zorg ervoor dat u altijd het beste resultaat.

3D-model creëren

Als u of uw klant nog niet over 3D-modellen van de producten, kunnen wij u helpen. Met eenvoudige foto’s van het product kunnen we de 3D-modellen te maken van de grond af. Net als beeldhouwers onze 3D-model specialisten maken de producten in 3D-software. En het is eigenlijk een kunst om een ​​3D-model echt voelen. Het heeft minder perfect, vreemd genoeg te zijn. Randen moeten niet recht zijn, worden ze altijd iets afgerond. En zij voerden de gebieden die kunnen veranderen afhankelijk van het product opties, kleuren en andere attributen zullen zijn.

3D-model integratie

Zelfs als u of uw klant heeft de 3D-modellen van de producten, moeten we nog steeds om hen te herwerken in staat zijn om ze uit te voeren in onze oplossing. We stellen de gebieden met hun opties. We maken ze realistisch en minimaliseren ze voor snellere laadtijden. En we de verlichting, schaduwen. Stel reflectie van het oppervlak. Elk reflecteert altijd licht. Op dezelfde manier dat we de kleurbalans. Omdat er in een mum van zuiver wit of zuiver zwart in de werkelijkheid. Zoals je kunt zien zijn er veel factoren rekening te houden, om een ​​goede, fotorealistische eindresultaat.

Materialen, kleuren en stoffen

Het 3D-model is ook sterk afhankelijk van de kleuren, materialen en de texturen die op het 3D-model. Deze zijn ook te maken en installatie door ons. Materialen en texturen kan nodig naadloos worden gemaakt, moeten ze een mapping naar rechts weergegeven op het 3D-model. En ze kunnen een hobbelige of grof gevoel en oppervlak hebben. Al deze kenmerken moeten worden toegepast op deze materialen en texturen. Slechts een keer en zal ze altijd correct te laden. Maar het is een zeer nauwkeurige baan die moet goed worden gedaan.

Call the API

De 360 ​​Viewer-module is aangesloten op onze servers via de API. Op onze servers houden we al uw producten, na 3D-modellen, materialen, kleuren en texturen. Op deze manier kunnen de 360 ​​Viewer Module het juiste product te bellen om te laten zien in de kijker.

En we hebben ook andere oplossingen die dezelfde API en dezelfde producten, 3D-modellen, materialen, kleuren en texturen gebruiken. Wij hebben de Augmented Reality Viewer als een uitbreiding op de 360 ​​Viewer Module. Maar ook kan de 360 ​​ontwerptool de API gebruiken om te beginnen met het tekenen met de 3D-modellen en plaats van meerdere 3D-modellen in een eindeloze ruimte.

De 360 Product Viewer-oplossingen, -opties en -functies

Selecteer de module die bij u past. Of laat ons de volledige oplossing bouwen en de volledige versie krijgen.

360 Viewer Module AR Viewer Module VR Viewer Module Volledige versie
3D visualisatie Module
Toont producten in 3D
3D Configuratie
Kleuren wijzigen
Stoffen wijzigen
3D modellen wijzigen
HTML support
CPQ Product Opties Module
Kleuren en stoffen Module
PDF Generator Module
API Data Exchange Module
Data analyse
Wederverkopers Programma
Design Tool Stand Alone Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Design Tool Cart Connected Optioneel
Offerte Module Optioneel
MR HoloLens Module Optioneel
Eigen Design
Eigen implementatie
Volledige Magento Webwinkel
3D-model integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model
Opties Integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model

Wilt u een offerte berekenen?

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

De interesse in onze producten is echt wereldwijd

Headquarters 

Zwijndrecht, Rotterdam 
The Netherlands

Headquarters 

Zwijndrecht, Rotterdam 
The Netherlands

3D Production

Munich
Germany

3D Production

Munich
Germany

3D Production

Ahmedabad
India

3D Production

Ahmedabad
India

Web development

Sofia 
Bulgaria

Pin It on Pinterest

Share This