360 CPQ: Configure, Price, Quote Software

Klinkt dit bekend? Uw productlijsten groeien. Dit maakt het steeds moeilijker om de productprijzen te beheren. En om upsell mogelijkheden te identificeren. Of om de prijzen en de aanbiedingen die door uw concurrentie worden aangeboden, bij te houden. Voor deze problemen is 360 CPQ software dé oplossing.

Door het groeiende aantal producten en opties kan uw verkoopafdeling lastig up-to-date prijsinformatie over producten geven. Dit zorgt voor verloren kansen en vertraagt ​​de doorlooptijden voor offertes. Het configureren van een offerte kan een tijdrovende taak zijn als kritieke gegevens niet direct oproepbaar zijn.

De CPQ-modules van 360 Product Viewer pakken deze problemen aan. Snellere verkoopcycli, nauwkeurige prijsgegevens en upsell en bundelmogelijkheden worden geautomatiseerd. En denk u eens in als orders sneller kunnen worden voorbereid, terwijl mogelijke fouten worden verminderd. En daarbij, omdat de prijsgegevens gestroomlijnd zijn, is de workflow gestroomlijnd. Dus aanzienlijke tijdbesparingen en meer verkoop kan worden gerealiseerd.

N

Voordelen

 • Kennisbehoud & productiviteit
 • Uitlijning van de Verkoop
 • Verminder de tijd van uw verkoopcyclus
 • Betere klantervaring
N

Voordelen

 • Verkoopofferte Generator
 • Accurate productcodes, offertes en prijzen
 • Verhoog de effectiviteit van uw verkoopteam
 • Verbeter de klantentevredenheid

CPQ als Verkoopofferte Generator

In de kern van de 360 ​​Product Viewer CPQ-software kunt u de productopties instellen. Dit tezamen met de relatie tussen deze opties. De regels worden beheerd en ingesteld door uw bedrijf bij het integreren van deze prijsstructuren.

Op deze manier is de offerte die door onze modules wordt geproduceerd, gebaseerd op uw bedrijfsprijzen- en configuratiebeleid. Dit gebeurt allemaal aan de achterkant in de opties en regels module. De tarieven en configuratie regels kunnen ook de demografische informatie van uw klant, regionale kortingen, enzovoort, bevatten. En er kunnen speciale prijzen ingegeven worden voor verschillende industrieën, die verschillende configuraties en prijzen hebben. U zult begrijpen dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Configure Products in 3D

Try it now

360 CPQ als Product Configurator

De CPQ-module van 360 Product Viewer is de ultieme visuele productconfigurator. Het proces voor het instellen van opties, combinaties en functies die mogelijk zijn en hoeveel ze zullen kosten kunt u hiermee optimaal instellen.

De 360 ​​Product Viewer CPQ modules richten zich op productconfiguratie. Om de prijs van het geconfigureerde product nauwkeurig te berekenen, is deze gekoppeld aan de modules voor de opties en configuraties.

De 360 Product Viewer productconfigurator is het ultieme hulpmiddel om de klant te laten kiezen op basis van zijn gewenste specificaties van uw product. Door de keuzes in de 360 Product Viewer kan de klant precies en direct zien wat hij krijgt.

N

Voordelen

 • Product Configurator
 • Visualiseer uw product in elke mogelijke samenstelling
 • Minimaliseer fouten in prijzen, offertes, productcodes en bestellingen
 • Verhoog de gemiddelde omzet middels cross-selling en up-selling

Wilt u dit eens zelf proberen?

360 CPQ in Winkels

De ideale plek om de 360 ​​Product Viewer CPQ software te gebruiken is in winkels. Uw verkopers kunnen met een scherm in de buurt iedere mogelijke configuratie van uw product tonen. Ze hebben een tool in handen om echt te gaan verkopen. Het is niet meer nodig om uit te zoeken welke optie wel of niet kan worden geconfigureerd en met welke andere optie. En de offerte die getoond wordt is altijd accuraat! En omdat het op internet is gebaseerd, kunt u e-tail met retail volledig integreren. Uw verkopers kunnen rondlopen met hun tablets en die kunnen zelfs al de kassa zijn.

En voor de consument: Die ziet precies wat hij krijgt (WYSIWYG). Alle kleuren, stoffen, onderdelen zijn visueel aanwezig. Slechts een muisklik of een vingerswipe hiervan verwijderd!

chaircreator app

360 CPQ op Kantoor

Ook op kantoor of direct bij uw klanten, kunt u uw verkoop met de 360 ​​Product Viewer CPQ-software stimuleren. Geen folders of catalogi om het product te promoten. Alle producten, configuraties en prijzen zijn direct online aanwezig. Laat uw klanten hun specificaties, behoeften en wensen doorgeven. Uw verkoopteam kan de resultaten, prijzen en andere opties direct laten zien. En heeft u nog meer opties met uw producten? Klik en laat zien!

modulift app

360 CPQ Online

De 360 ​​Product Viewer CPQ software modules zijn online tools. Ze kunnen in een App worden gebundeld, maar u kunt het ook op internet en volledig online houden. Online kunnen uw klanten zelf configureren. Laat ze hun optimale product en configuratie definiëren. Laat ze deze opslaan als PDF, of laat ze online kopen! De kennis die u in het 360 CPQ-gereedschap stopt met de juiste prijzen en productopties en configuraties, laten uw klanten de mogelijkheid om zelf met de configurator te spelen. En het is visueel, de klant ziet direct wat hij krijgt en wat het kost!

gabor - configurator

Wilt u dit eens voor uzelf zien?

N

Voordelen

 • Offertes delen en zenden
 • Productconfiguraties
 • Configuratie opties
 • Prijsregels
 • Prijsaanpassingen
 • Aankoop geschiedenissen
 • Management van productvernieuwingen

Heeft u 360 CPQ software nodig?

Hebben uw verkoopmedewerkers moeite met het verzamelen van de actuele informatie die zij nodig hebben om de juiste offertes, bundels of upsells te maken? Of heeft uw bedrijf problemen met het beheer van duizenden producten, productopties, productconfiguraties, kortingen en SKU’s?

Beiden zijn duidelijke aanwijzingen dat u 360 CPQ software nodig hebt om meer te verkopen en te groeien.

360 CPQ software wordt een must om de prijsstelling effectief te beheren. Het is een geautomatiseerde oplossing om snelle en nauwkeurige verkoopcijfers te produceren. Vooral voor complexere productreeksen die industrieën en grenzen overschrijden. Voor bedrijven die wereldwijd opereren. Ze moeten snelle en nauwkeurige prijsgegevens leveren aan tientallen of zelfs honderden verkoopmedewerkers over de hele wereld. 360 CPQ software is dan dé oplossing!

Wat is Configure Price Quote (CPQ) software?

Configuratie, prijsstelling en offerte (CPQ) software is verkoopsoftware waarmee verkoopondersteuning mogelijk is. Het richt zich op het genereren van offertes en het beheer van product en productconfiguraties. CPQ-software kan door verkopers worden gebruikt om pakketten en prijzen te bepalen tijdens onderhandelingen met klanten. Of het kan een zelfbedienings klantenportaal zijn (vaak gebruikt voor e-commerce). Een CPQ-applicatie kan worden beschouwd als een geautomatiseerde of begeleide offertegenerator. Afhankelijk van het niveau van betrokkenheid van de verkoper, is CPQ software bijzonder nuttig voor verkoopteams die klantgerichte producten en diensten verkopen. Of voor bedrijven die een complexe methode hebben om prijzen te bepalen.

En CPQ-software helpt bedrijven nauwkeurig de prijs van producten vast te stellen in een groot en constant veranderend spectrum van variabelen. CPQ software aggregeert deze variabelen, waardoor bedrijven producten of diensten op de meest optimale manier kunnen configureren. Om ze daarna te beprijzen volgens de kosten, de concurrentie en lokale economische factoren. Om hiermee de klant de absoluut beste prijs te offreren in overeenstemming met alle bovenstaande factoren.

N

Voordelen

 • Zelfbediening met CPQ
 • Verkoop begeleiding
 • Rapportage & Analyses
 • Voorstellen / Offertes
 • Excel integratie
 • CRM Integratie
 • PDF Maker

Wilt u een offerte berekenen?

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

Pin It on Pinterest

Share This