Over Ons

360 Product Viewer is een product dat is ontwikkeld door Wendrich. 

Wendrich begon in 1967 als een reclame-studio en kort daarna voegde een fotostudio. In de jaren ’80 en ’90 ontwikkelde Wendrich tot een reclamebureau gespecialiseerd in print.

Aan het einde van de jaren ’90 beginnen 00s begonnen Wendrich om hun eerste webshops en websites te produceren. Steeds een full service internetbureau in 2008. Het bouwen van websites, webshops, SEO en SEA diensten voor klanten in heel Europa.

Het experimenteren met 3D voor een aantal van onze klanten zijn we begonnen met de eerste volledig digitale 3D-producten voor onze klanten te ontwikkelen door 2012. De kennis over print, kleur, fotografie en verlichting, heeft bewezen van vitaal belang in het creëren van fotorealistische 3D-content.

In 2015 begon Wendrich klanten die zich willen deze 3D-web-based oplossing in verschillende Europese landen te krijgen. En besloot om het te verpakken in de 360 ​​Product Viewer oplossing.

De marketing achtergrond blijkt zeer nuttig zijn om te begrijpen dat onze klanten nodig hebben om hun inkomsten te verhogen en te besparen op hun kosten, zodat de 360 ​​Product Viewer wordt een zeer goede investering met een zeer korte ROI (Return-On-Investment).

Een 50-jarige Start-Up! Met de ervaring en kennis van een bewezen business, dat heeft geholpen honderden klanten om te groeien in de afgelopen 50 jaar. En de dynamiek van een innovatieve start-up die niet bang is om te investeren in producten, oplossingen en klanten.

Stuur ons een bericht


  360 Product Viewer

  Stationsplein 4G
  3331LL Zwijndrecht
  Nederland

  + 31 78 68 456 77

  E-mail: info@360productviewer.com
  Website: www.360productviewer.nl

  Pin It on Pinterest

  Share This