3D Configurator

Alle producten in elke vorm, materiaal, textuur en kleur

Boeken of platen, weet je nog? Deze branches zijn volledig veranderd in de afgelopen decennia. Deze producten werden volledig digitaal en worden nu verkocht, gekocht of gehuurd in een virtuele wereld.
En het gaat daar niet stoppen.

Wij kunnen uw producten digitaal maken, we maken ze virtueel met een 3D configurator. De digitale producten, de virtuele producten gaan ook uw bedrijf veranderen. Ben je er klaar voor?

Wat is een digitaal product?

Vroeger

Vergeet boeken, CD’s of vinyl. Of zelfs fotoprints.
Een boek gebruikt worden getypt op een typemachine, ging naar de uitgever en werd gedrukt. Toch gebeurt, maar minder en minder.
Muziek gebruikt om te worden opgenomen, bewerkt en gemengd op tapes. Die master tapes ging naar een record fabrikant.
Voor foto’s, kocht je film. En de ontwikkeling van de negatieven om eindelijk de fotoprints.

Of wanneer je een auto gekocht, ging je naar de dealer om daadwerkelijk te zien van de auto en kreeg een brochure te zien en te begrijpen van alle opties.

Nu

Nu kunt boeken downloaden, lees ze op een e-reader. Of zelfs luisteren naar de audio-boek.
Muziek die u huren met een Spotify-abonnement. Of koop de audiobestanden.
En foto’s zijn direct te worden. Maak een foto en kijk naar de camera scherm of uw scherm van de telefoon.

De meeste producten kunnen niet worden omgezet in een volledig digitale eindproduct.Maar ze zullen digitaal wordenen blijven digitaal voor zo lang mogelijk. Tot op het moment van aankoop of het moment van productie.

Net als een auto kunt u nu configureren thuis. Alle mogelijke instelbare opties zijn reeds geprogrammeerd voor u. Klik gewoon op en configureren van de auto zoals u dat wilt en binnen uw budget.

Dat is wat wij doen

En dit is wat we doen. We draaien fysieke producten in digitale producten.
En we kunnen een eindeloze variëteit aan producten digitaal te maken.
Meubilair, kantoormeubilair, jachten en boten, golf clubs, schoenen, benzinestation tekens, ramen en deuren, deurklinken, keukens, verpakking, bedden, en op en op en op …
De lijst is eindeloos, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Golfclubs

Foto versus 3D model

Deze golf clubs zijn er in 32.659.200 configureerbare varianten

Onmogelijk om te produceren upfront en foto’s van alle mogelijke configuraties te nemen. 
En ook om ze opnieuw te kleuren in Photoshop een shear onmogelijke hoeveelheid werk.

Dus laten we eens een 3D-model en maak de juiste gebieden kleur correct.

Wat is een virtueel product?

Wat is dan een virtueel product? Het is een gevolg van de digitale product. En het concept van de Virtual Product is al langer. Het is de virtuele manifestatie van een fysiek product.

Denk aan de term virtual reality. Het is zo dicht mogelijk bij de echte realiteit, maar het is een virtuele, andere, veelal digitale werkelijkheid.

Op dezelfde manier e-Commerce is al lang genoemd virtual commerce of v-commerce en wordt nog steeds gebruikt om het totale concept van business digitaal te doen (zoals McKinsey noemt het “The Second Economy”) te beschrijven.

Met de virtuele product willen we nauw aansluit bij alle kenmerken, alle attributen van het fysieke product. 
Noem het het realisme van de virtuele product.

 • In, viewport, camera-instellingen vorm
 • Bij waarneming van de vorm, grootte, contouren
 • Visualisatie, tastbaar, de echtheid van lijnen en randen
 • De glans, reflexiviteit van texturen, oppervlakken, materialen, kleuren, etc.

Dit vergt veel kennis en expertise om het goed te doen! Maar het is van cruciaal belang om een ​​virtuele versie van je fysieke product te maken. En in staat zijn om een ​​digitaal product.

WYSIWYG 2.0

(What You See Is What You Get)

Zie en configureer precies wat u koopt.

Wat is het beeld en dat is 3D?

Of de echte vraag is:
Wat zou u liever?

Een daarvan is configureerbaar in honderden verschillende varianten.
Kan in elke hoek worden geplaatst.
En maak elke mogelijke afbeelding in zijn virtuele fotostudio.

En de beloningen zijn er in overvloed!

Meer Verkopen

Zien is geloven

Onze klanten melden alle groei met dubbele cijfers. En zij allen toeschrijven die grotendeels aan hun 360 Product Viewer oplossing. Natuurlijk zijn de eerste met deze 3D-configuratie-optie helpt natuurlijk. Maar uiteindelijk, in staat om te hebben klanten te configureren en zie de exacte product dat ze willen, is wat de verkoop drijft. En klanten willen er zeker van zijn, en nu kunnen ze. Ze zien precies wat ze kopen en ze kopen wat ze zien!

En vergeet niet hoe belangrijk dit is voor de verkoop mensen. Hebben altijd het beeld van het daadwerkelijke product. Elk aanbod ze maken dat ze kunnen ondersteunen met de juiste informatie, exacte beelden, productcodes en prijzen. Ze hoeven niet te gaan door de producten en opties aan wat mogelijk is en wat niet, wat van invloed op de prijs te zien, welk product sku dat wil zeggen, enz. Ze worden vrijgemaakt en kan terug te krijgen wat ze goed in zijn, de verkoop!

En er is ook wetenschappelijk bewijs voor

Studies tonen aan dat de klant tijd, geld en vertrouwen moet investeren om een ​​aankoop te doen.

Pre-internet, dat betekende het zoeken in telefoongidsen, Yellowpages, het bezoeken van winkels en showrooms, het verzamelen van informatie, brochures, catalogi, praten met verkopers, vragen referenties, praten met mensen hen te vragen of ze hebben geen ervaring met het product of bedrijf.

Ondenkbaar in de wereld van vandaag, maar het was erg tijdrovend, en vereist een omvangrijk investeringsprogramma van de klant.

Het internet aanzienlijk vermindert dat de investeringen, waardoor het de voorkeur medium om een ​​aankoop te komen of op zijn minst te maken van de aankoopbeslissing.

Maar uw klant moet nog een investering in tijd, geld en vertrouwen te maken. De 360 ​​Product Viewer Solution verbetert de ervaring voor de klant en helpt om de onzekerheid te verminderen, tijd te besparen, terwijl het verhogen van het vertrouwen in uw bedrijf of merk.

Tijd besparen

Het meest schaarse goed waar uw klant het minst van heeft, is tijd. Alles wat tijd bespaart is wat uw klant wil. Dit is een krachtige motor voor uw verkopen.
Internet studies tonen dit keer op keer, de prijs is slechts de derde of vierde reden, tijdwinst en een breder scala van product selectie zijn altijd als eerste en tweede.
En beide zijn de belangrijkste redenen voor de oriëntatie en online aankopen!

Koopbeslissing en het Moment van Aanschaf

Het internet heeft het inkoopproces volledig veranderd. Van bewustzijn, oriëntatie, waardoor de koopbeslissing, tot het moment van aankoop. Voor de meeste producten begint dit proces op het internet. Dus, moet u ervoor zorgen dat u opvalt, zorg ervoor dat de klant vindt wat hij of zij zoekt. 3D productconfiguratie doet precies dat.

En veel van de producten zijn ook gekocht op het internet. En dit wordt geleverd met verantwoordelijkheden. Het moet het juiste product. Geleverd zoals beloofd en komen overeen met wat er besteld. De 3D-product configurator zorgt ervoor dat er geen onaangename verrassingen. Wat werd gekocht, de klant zag toen ze de aankoop.

Ook de complexiteit van het product is geen probleem meer. De 360 ​​Viewer-module kunnen complexe producten in eenvoudige weergaven maken. Alle opties en afhankelijkheden geprogrammeerd in zodat de klant of de vertegenwoordiger kan niet een fout maken. Ze kunnen het juiste product alleen tegen de juiste prijs te bestellen.

Haal het meeste uit Multichannel of Omnichannel

Mixing it up, met behulp van de digitale product in de winkel:
Een van onze vroegste succesverhalen is de Chaircreator.
Ze ondertekend 110 verkooppunten in één maand en moest stoppen met het toevoegen van de verkoop locaties.
Consumenten die de website versie gebruikt, komen vaak in de winkel met de afdruk van hun configuratie.

Voordelen:

 • Minder store ruimte, hogere marge per vierkante feet of vierkante meter.
 • Legt de miljoenen configureerbare opties automatisch
 • Verkoopmedewerkers gebruiken deze verkooptool graag. Ze kunnen zich richten op de verkoop van het product in plaats van het product uit te leggen.
 • Hoger verkoopsucces, maakt het leuker en verdient in opdracht meer geld!

Op internet gebaseerd, beschikbaar op elk apparaat en overal

De 360 ​​Product Viewer is expliciet ontwikkeld om te werken in elke webwinkel of website. Dit betekent dat het in elke browser werkt. En zo werkt het op elk apparaat.

Uw showroom in elk huis, elk kantoor

Waar er ook internet is, de 360 ​​Product Viewer kan worden gebruikt om uw producten te tonen. Dat betekent ook dat het beschikbaar is in elk huis of elk kantoor waar uw potentiële klanten zijn.

Hoe zit het met de kostenbesparingen?

Een geweldige kostenbespaarder

Altijd de juiste productcodes, SKU’s. de 360 ​​Viewer wordt aangesloten op hoe u uw winkel. En niet alleen is wat uw klant correct ziet, maar ook de administratie ook. Prijzen, codes etc. Dit bespaart een hoop kosten en boze telefoontjes van klanten of leveranciers. En om de fout te corrigeren, zijn kosten die je moet halen. Naast het feit dat links met de ten onrechte bestelde product.

Maar de 360 ​​Viewer module is meer dan dat. Het is ook een virtuele fotostudio. Elke configuratie kan worden omgezet in een beeld. Dus, denk aan wat u kunt besparen op fotografie alleen. En dat is niet alles, we kunnen zelfs op te slaan in verschillende bestandsformaten. Een JPEG natuurlijk, maar ook een PNG-bestand, zonder achtergrond. Klaar om te integreren in een ander beeld om een ​​verkooppraatje te maken, bijvoorbeeld. Of een dekking voor uw catalogus of brochure. We kunnen zelfs de schaduw van het product toe te voegen op de vloer.

Last but not least, uit het product kunnen we een PDF met een lijst specificaties te genereren. Dit bestand kan zelfs worden drukklaar. Maar de meeste van uw klanten zullen waarschijnlijk het PDF-bestand op te slaan en e-mail te houden aan andere mensen.

Geautomatiseerde printproductie

Maak een catalogus in minuten in plaats van maanden

Voor onze klanten voor wie wij de volledige Magento versie hebben gemaakt, hebben we een Catalog Maker ontwikkeld.

Een afdruk klaar hoge-resolutie PDF in de lay-out gespecificeerd. Dit maakt echt uw catalogus in minuten in plaats van maanden.

Omdat we alle gegevens in het platform, en we kunnen de beelden met de 360 ​​Product Viewer genereren, hoeven we alleen maar om het ontwerp toe te voegen. We definiëren het gebied in de pagina die moet worden gevuld met de gegevens, welke gegevens gaat waar. Instellen van welke lettertype, de kleuren. En het systeem berekent automatisch en vult de pagina’s. Volledig geautomatiseerde print productie.

Hier een voorbeeld voor Louis Ruys:

 • Een 300 pagina’s tellende catalogus gemaakt in 15 minuten in 4 talen.
 • De klant kan kiezen voor aparte hoofdstukken.
 • Kies ervoor om een ​​hoofdstuk te beginnen met een even of oneven pagina links pagina of rechter pagina.
 • Voeg hoofdstuk kunstwerk of een spread als startpagina voor elk hoofdstuk.
 • Berekent automatisch op A4 of Letter-formaat en stelt overvulling.
 • Volledig drukklaar en kan op een printer worden gestuurd.

En de klant kan dit hele proces zelf uit te voeren.

Anytime wil hij een nieuwe te maken wanneer er aanzienlijke veranderingen in zijn assortiment of prijzen zijn geweest. Maar gebruikt het ook om deze PDF’s verzenden zonder af te drukken jegens bepaalde cliënten, met klantspecifieke prijzen en / of productlijnen.

Na verloop van tijd wat over het redden van de catalogus allemaal samen. En bieden de klant om een ​​PDF van alleen de pagina’s hij of zij is eigenlijk geïnteresseerd in het maken, in plaats van de hele catalogus. Uw webwinkel is altijd up-to-date met de nieuwste informatie en gegevens. Dus waarom geen gebruik maken van die gegevens op het moment dat de klant het wil en het genereren van de PDF op dat moment in de tijd.

Sla een PDF-functie geeft u de mogelijkheid om alle relevante informatie in een PDF met meerdere pagina te verzamelen. U kan de klant op de hoogte met alle specificaties, opties en zelfs prijzen. Omdat de beslissing om te kopen is niet altijd achter een scherm.

3D Model 3D Render

Return On Investment

Berekend in maanden

Het is een aanzienlijke investering voor 3D configuratie uit te voeren. Er zijn echter tal van voordelen die de omzet en winst zal toenemen. Toename van 10% en meer mogelijk. Ook zal de besparing in de kosten hoger zijn dan de investering. En deze kostenbesparingen zullen elk jaar terug te keren, de investering is een keer. Dat is de reden waarom de ROI wordt berekend in maanden in plaats van jaren.

Er zijn ook andere voordelen rekening te houden, met 3D-product configuratie. De klant zal meer vertrouwen en waarde toe te schrijven aan uw bedrijf en merk. Omdat het up-to-date, met de juiste tools om uw klanten te vinden wat ze willen en wat ze nodig hebben. En uw merk en bedrijf is klaar voor de toekomst.

Uw probleem, onze oplossing

Bijblijven met de steeds toenemende vraag van klanten is al moeilijk genoeg. Maar dit resulteert vaak in steeds toenemende product variaties, product opties. En daarmee een complexe prijsstructuur, klantsegmentatie en kortingen.

Om het hoofd te bieden hebben we de mogelijkheden ontwikkeld om een product te definiëren in elk detail. En ook hoe deze gegevens, opties en andere producten van elkaar afhankelijk zijn van elkaar.

Door het instellen van de prijzen, evenals, en klantgroepen, regio’s enz. Kunnen we volledig te automatiseren het aanbod processen. Dus nu uw klanten en verkoop kunnen concentreren op de producten en het verkoopproces. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de juiste productconfiguratie of prijsberekening meer!

Uw oplossing, ieders oplossing

De oplossing die voor u werkt, waarschijnlijk werkt voor uw leveranciers of wederverkopers ook. U bent niet de enige, in een poging om het leven en het bedrijfsleven gemakkelijker te maken. Dat is de reden waarom we een Reseller Program ontwikkeld.

U kunt instellen dat de gehele supply chain van uw gegevens te delen, of zelfs leveren u de gegevens die u nodig hebt. Op deze manier ook deelt u de investering in de gehele supply chain en alle bedrijven die betrokken zijn bij de eindklant het juiste product.

De 360 Product Viewer-oplossingen, -opties en -functies

Selecteer de module die bij u past. Of laat ons de volledige oplossing bouwen en de volledige versie krijgen.

360 Viewer Module AR Viewer Module VR Viewer Module Volledige versie
3D visualisatie Module
Toont producten in 3D
3D Configuratie
Kleuren wijzigen
Stoffen wijzigen
3D modellen wijzigen
HTML support
CPQ Product Opties Module
Kleuren en stoffen Module
PDF Generator Module
API Data Exchange Module
Data analyse
Wederverkopers Programma
Design Tool Stand Alone Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Design Tool Cart Connected Optioneel
Offerte Module Optioneel
MR HoloLens Module Optioneel
Eigen Design
Eigen implementatie
Volledige Magento Webwinkel
3D-model integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model
Opties Integratie Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model Geprijsd per model

Wilt u een offerte berekenen?

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

Pin It on Pinterest

Share This