Laat uw klant alle mogelijkheden van uw digitale product zien met behulp van fotorealistische 3D modellen. Zij zien direct wat ze kopen op het internet zonder de hulp van enige plug-in.

Ze kunnen de prijs van hun configuratie bekijken en wanneer ze klaar zijn, plaatsen ze hun eigen configuraties in de winkelwagen en kunnen uitchecken.

Dit bespaart uw bedrijf veel tijd bij het maken van bestellingen voor complexe producten, om nog maar te zwijgen van het geld dat u bespaart bij het terugdringen van fouten!

Productconfiguratie met foto realistische 3D-modellen

We gebruiken foto realistische 3D-modellen voor onze configuraties. Ze worden direct op internet weergegeven zonder plug-ins. U kunt alle mogelijke opties, kleuren, materialen en texturen tonen die uw product te bieden heeft.

Configureer het model met alle mogelijke opties

Het 3D-model verandert in real-time wanneer u verschillende opties selecteert. In dit voorbeeld kunt u de stofkleur, de schaalkleur, de framehouderkleur en de houtkleur voor de poten kiezen.

Bekijk uw 3D-product vanuit alle hoeken

Terwijl u uw product aanpast, kunt u het vanuit alle hoeken bekijken. Beweeg gewoon met de muis over de 3D-viewer. Klik met de rechter- of linkermuisknop en verplaats deze. Door aan het muiswiel te draaien, kunt u in- en uitzoomen.

Sla een foto op van uw configuratie of kijk op volledig scherm

U kunt uw configuratie op volledig scherm bekijken en een afbeelding van uw configuratie opslaan in de door u gekozen hoek. Klik gewoon op de knoppen die staan onderaan de viewer.

Hierbij een volledig scherm van een op maat gemaakte product

Bekijk uw aangepaste product vanuit alle hoeken in de modus Volledig scherm.

Stuur ons een bericht

360 Product Viewer

Stationsplein 4G
3331LL Zwijndrecht
Nederland

+ 31 78 68 456 77

E-mail: info@360productviewer.com
Website: www.360productviewer.nl

Pin It on Pinterest